Abonnement MET een vrijwilligerstaak

Deze contributievorm voor student- en seniorleden vanaf 18 jaar is afgestemd op het uitvoeren van vrijwilligerstaken. Het systeem is op basis van punten; er dienen per kalenderjaar 12 punten gehaald te worden. Meer mag natuurlijk altijd!

Bardiensten zijn het vaakst nodig voor competitiedagen en met toernooien. Daarnaast willen we zoveel mogelijk dagen van het seizoen de kantine openen om onze leden te laten genieten van een drankje na het tennissen of padellen.  Als er door de week geen bardienst is, is de kantine in principe gesloten. 

Welke taken zijn er?

Bardienst ‘weekdag/normaal’: 4 punten (inspanning ongeveer 3-4 uur)
Bardienst is belast met het schenken van dranken en het tappen van bier. Inschrijven kan door een gewenste dag te kiezen.

Bardienst ‘weekend/uitzonderlijk’: 9 punten (inspanning 4 uur)
Zie “Bardienst normaal”. Dit zijn bardiensten in het weekend tijdens evenementen. Deze diensten zijn meestal drukker qua bezoekers. 

Bardienst ‘competitie/uitzonderlijk’: 12 punten (inspanning 6-7 uur)
Zie “Bardienst normaal”. Dit zijn bardiensten in het weekend tijdens competitie/evenementen. Deze diensten zijn meestal drukker qua bezoekers en de inspanning qua uren is langer. Voordeel: met deze dienst behaal je de benodigde 12 punten in één keer.

Schoonmaak/wasdienst: (inspanning 1-4 uur per keer, max 20 personen)
Voor deze taak kun je je inschrijven door de hiervoor geselecteerde data in de bardienstplanner te selecteren (3 of 4 december). De kantinecommissie zal dan contact met je opnemen voor verdere afspraken en een specifieke planning van deze diensten. Dit geldt zowel voor de schoonmaakdienst als de wasdienst. Een schoonmaakdienst bedraagt 6 punten en de wasdienst 2 punten per keer. 

Klusdienst: 6 punten (inspanning 3-4 uur per keer, max 15 personen)
Ben je handig met je handen en/of draai je liever geen bardiensten, dan is dit de ideale oplossing! Voor het onderhouden van het tennispark zijn er verschillende klussen, denk aan reparatiewerkzaamheden, schilderklussen of kleine onderhoudswerkzaamheden. Voor deze taak kun je je inschrijven door de hiervoor geselecteerde data in de bardienstplanner te selecteren (1 december). De onderhoudscommissie zal dan contact met je opnemen om de werkzaamheden af te stemmen en in overleg te plannen.

Inschrijven voor een vrijwilligerstaak

Alle leden met een lidmaatschap o.b.v. een vrijwilligerstaak worden aan het begin van het seizoen per mail uitgenodigd om zich in te schrijven voor een taak via de bardienstplanner

Let op: Indien je niet volledig voldoet aan de vrijwilligerstaak zal er tegen het einde van het jaar een additionele contributiebijdrage van €75 geïncasseerd worden.